kiitos.jpg
Follow Us On
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

SYVENTÄVÄ JATKOKOULUTUS

Syventävät täydennyskoulutuspäivämme ovat avoinna kaikille kauttamme valmistuneille, sekä osallistujille, joilla on vastaava hypnoterapian, esimerkiksi rentoutusvalmentajan, mentaalivalmentajan tai suggestioterapeutin koulutus. Mikäli et ole valmistunut kauttamme, ole hyvä ja tarkasta ottamalla meihin yhteyttä, soveltuuko koulutuksemme sinulle, sillä osa koulutuspäivistämme edellyttää kokemusta tietyistä perustekniikoista, joita opetamme diplomikurssillamme.

Jatkokoulutuspäiville, joihin hypnoosikokemusta ei tarvita, esimerkiksi EMDR ja silmänliiketerapian koulutukseen, voivat osallistua kaikki, joilla on jo tausta terapiatyöstä. ICH Clinical Hypnosis Training’n kautta valmistuneille jatkokoulutuspäivät otetaan huomioon työskennellessä Advance Practitioner (DHP – Diploma in Hypnotherapy and Psychotherapy, 8 lisäkoulutuspäivää) ja Master Clinical Hypnotherapist (MCH, 12 lisäkoulutuspäivää DHP:n jälkeen) tasoja varten.  

Suosittelemmekin kaikille valmistuneille säännöllistä syventävää jatkokoulutusta oman ammatillisen kehityksen ohjaamiseen ja ylläpitämiseen.

Tarjonnastamme löytyy yli 40 jatkokoulutuspäivää ja ne vaihtelevat vuosittain. On huomioitava, että kaikki päivät eivät siis ole tarjolla joka vuosi. Koulutuksiimme voi osallistua ihan missä maassa tahansa, jossa ne ovat tarjolla, riippumatta missä diplomikoulutus on suoritettu. Koulutuskielenämme on joko suomi tai englanti.

 

Koulutukseen voi ilmoittautua ainoastaan kauttamme suoraan tai Suomessa Hypnoosiliiton sivujen kautta.


Täydennyskoulutus Suomessa , Britanniassa ja Espanjassa

Anxiety Disorders (Online)

28 November 2021  (1 Day)

Suomen Hypnoosiliiton hyväksymä koulutus

Muutama Hyvä Syy tulla mukaan ICH'n koulutukseen...

 

"Olin Teijan oppilaana 2018-2019. Hänen asiantuntemuksensa ja kokemuksensa on kerrassaan vaikuttavaa. Hänellä on erityinen kyky antaa opiskelijalle tilaa oppia ja oivaltaa. Hän haastaa pohtimaan laaja-alaisesti ja hakemaan vaihtoehtoja. Tukee ja innostaa. Itseasiassa Teijan tapa opettaa oli alun perin syy, joka sai minut kiinnostumaan lisää kliiniseksi hypnoterapeutiksi". 

 

"Oma teoreettinen pohja ja ymmärrys on lisääntynyt. Arvokasta on myös se, että olen saanut valtavan määrän erittäin toimiviksi osoittautuneita työkaluja valmennustyöhön. Jos Teija oppiin pääsette, käyttäkää tilaisuus heti". (JK)

Law of Attraction (Online)

27 November 2021  (1 Day)

EMDR Masterclass (Central London)

22 January - 23 January 2022 (2 Days)

Deep States and the Law of Attraction (2 courses, Spain)

20 May - 24 May 2022 (4 Days total training)

Ilmoittautumiset ja tiedustelut

Thanks! Message sent.