Follow Us On
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
luokka.jpg

Muutama Hyvä Syy tulla mukaan ICH'n koulutukseen...

 

"Olin Teijan oppilaana 2018-2019. Hänen asiantuntemuksensa ja kokemuksensa on kerrassaan vaikuttavaa. Hänellä on erityinen kyky antaa opiskelijalle tilaa oppia ja oivaltaa. Hän haastaa pohtimaan laaja-alaisesti ja hakemaan vaihtoehtoja. Tukee ja innostaa. Itseasiassa Teijan tapa opettaa oli alun perin syy, joka sai minut kiinnostumaan lisää kliiniseksi hypnoterapeutiksi". 

 

"Oma teoreettinen pohja ja ymmärrys on lisääntynyt. Arvokasta on myös se, että olen saanut valtavan määrän erittäin toimiviksi osoittautuneita työkaluja valmennustyöhön. Jos Teija oppiin pääsette, käyttäkää tilaisuus heti". (JK)

Koulutuksen Maksukäytännöt ja peruutukset
Hypnoterapiakoulutukseen (Perus ja ammatillinen) Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan ilmoittautumismaksu paikan varmistamiseksi. Tämän jälkeen peruskoulutuksen loppusumma maksetaan kokonaisuudessaan ennen koulutuksen ensimmäistä päivää. Diplomikoulutuksen loppusumma maksetaan neljässä erässä koulutuksen aikana, ennen seuraavia viikonloppuja: vk1, vk3, vk5 ja vk7.

Koemaksu maksetaan kokeeseen ilmoittautuessa.

Perus- ja Diplomikoulutuspaikan voi perua 42 päivää ennen koulutuksen alkua, jolloin maksamme ilmoittautumismaksun takaisin vähentämällä kustannukset (25 euroa). Mikäli koulutus peruutuu sen jo alettua, emme palauta jo maksettuja koulutusmaksuja. 

Jatkokoulutukseen ilmoittautuminen on sitova, emmekä palauta ilmoittautumismaksuja. 

Courses in Finland

In Finnish/Suomeksi

ICH kliinisen hypnoosin diplomitutkinnon voi nyt suorittaa myös Suomessa, tällä hetkellä pääsääntöisesti Helsingissä. Tarjoamme myös syventävää täydennyskoulutusta jo hypnoterapeutin koulutuksen omaaville eri puolella Eurooppaa.

Koska kliininen hypnoterapia on erittäin käytännöllistä, peruskurssille osallistumiseen ei tarvita aikaisempaa kokemusta tai akateemista koulutusta. ICH:n ethos on "inclusion and involvement", eli vapaasti käännettynä "mukaan ottaminen ja osallistuminen". Eli mielenkiinto ja innostus aiheeseen riittävät. Oppilaamme tulevat mukaan monista eri lähtökohdista, ammateista ja koulutuspohjista riippumatta. Olemme vahvasti sitä mieltä, että oppilaidemme eri elämänkokemusten ja korkealaatuisen koulutuksemme kohtaaminen mahdollistaa sen ainutlaatuisen ilmapiirin, joka on luonut jo yli 25 vuoden ajan menestyksekkään ja vahvan perustan hypnoterapia-koulutuksellemme.

Peruskoulutus
​Peruskoulutus kestää 6 päivää normaalisti kahden pidennetyn viikonlopun yli. Tämä kurssi toimitetaan ainoastaan suomenkielellä (Koulutusmateriaalimme tarjotaan suomeksi ja myös englanniksi). Peruskurssille voi osallistua taustasta riippumatta, sillä kurssilla opitut taidot ovat mielestämme tarpeellisia jo jokaisen osallistuja oman hyvinvoinnin ja itsehallinnan kannalta. Peruskoulutus antaa osallistujille myös tilaisuuden kokeilla, onko hypnoterapia mielekästä, ennen kuin sitoutuu jatkoon. 

Sisältö

Ensimmäisen jakson eli peruskurssin aikana opitaan mm. seuraavia taitoja:

 

- Hypnoosin määritelmät ja teoriat, hypnoosin historia, eettisyys

- Perusneurofysiologia, mielen toiminta

- Hypnoosi ilmiönä, hypnoositilan tunnistaminen, hypnoosin soveltuvuus eri asiakkaille jne.

- Erilaisia induktioita hypnoosiin viemiseen (mm. nopeita induktioita, rentouttavat, autoritääriset ja levitaatiot jne.)

- Hypnoottisia tekniikoita mm. transsin syventämiseen, transsitilan testaukseen ja suggestioiden luomiseen

- Hypnoottiset toimintamallit itseluottamuksen kasvattamiseen, tapojen muuttamiseen, oppimiseen, tupakoinnin lopettamiseen,

stressin vähentämiseen ja painonhallintaan sekä itsehypnoosin opettelu

Yksityiskohtainen sisältö löytyy vasemmalta puolelta sivua PDF tiedostona.

Peruskurssilla opetetut hypnoosin ja hypnoterapian tekniset taidot luovat pohjan diplomikurssille, jossa niitä ei enää opeteta, mutta jotka ovat osana diplomikurssin jälkeisessä loppukokeessa.


Kouluttajana
Teija Barr MSc, Kliinisen hypnoterapian maisteri, NLP Trainer, Kliininen hypnoterapeutti, CBT Coach

Diplomikoulutus​
Professionaaliselle diplomikurssille voi hakeutua ainoastaan peruskoulutuksen suoritettua. Jatkopaikka tarjotaan henkilöille jotka ovat omaksuneet vaatimustemme mukaisen tietotaidon ja eettiset toimintaperusteet peruskoulutuksemme  aikana. Normaalisti noin 90% peruskurssille osallistujista jatkaa diplomikoulutukseen.

 

Lähikoulutuspäivien lukumäärä on 16 päivää, eli kahdeksan kuukauden aikana kaksi päivää kuukaudessa. Kurssi toimitetaan pääsääntöisesti suomeksi, tosin kahden kurssiviikonlopun aikana vierailevat luennoijamme Lontoosta kouluttavat englanniksi. Tällöin suomenkielinen kouluttajamme on myös paikalla. Opintomateriaali on suomenkielinen ja kattaa normaalin Lontoossa toimitetun kurssin sisällön. 

 

Koulutuksemme kattaa hypnoositekniikat erilaisien ongelmien parissa työskentelyyn, kuten huolien ratkaisuun, tavoitteiden asettamiseen ja asiakkaan motivointiin, pelkoihin ja fobioihin, kivun hallintaan, psykosomaattisiin oireisiin, ärtyneen suolen oireyhtymään, unettomuuteen, masennukseen, ahdistuneisuuteen, riippuvuuksiin, syövän hoidon yhteydessä käytettävänä, post-traumaattiseen stressiin jne. Ohjelmaamme kuuluu tieteellisesti tutkittujen terapeuttisten modaalien, kuten Gestalt:in ja CBT:n käyttö hypnoosissa ja sen ohella, NLP tietoutta ja psykologisten teorioiden merkitys, suorat ja epäsuorat tekniikat yms.


Kouluttajina diplomikursseillamme toimivat:
Teija Barr MSc, Kliinisen hypnoterapian maisteri, NLP Trainer, terapeutti 
Nicola Martin MSc, Kognitiivisen käyttäytymisterapian maisteri, terapeutti
Bernadette Jaye MSc, Psykodynaamisen psykoterapian maisteri, terapeutti

Johanna Konttila M.Ed, Kasvatustieteiden maisteri, Mentaalivalmentaja, Kliininen hypnoterapeutti
Marjukka Kallio, Sosiaalipsykologi, YTM, NLP Master Trainer (Koulutuksen NLP osuus)

Kliinisen Hypnoosin Diplomitutkinto
Loppukoe suoritetaan noin kuukausi diplomikoulutuksen päättymisestä. Molempien osien materiaali ja käytännön harjoittelu kuuluu diplomikurssin loppukokeeseen. Loppukokeen onnistuneesti suoritettuaan saa käyttää nimikettä Kliininen hypnoterapeutti. 

Loppukoe sisältää:
- 3 tunnin kirjallisen essay-tyyppisen ja monivalintakokeen
- käytännön näyttökokeen
- kirjallisen määritelmäkokeen  

 
Koulutuksen tuntimäärä
ICH:n koulutusohjelman kokonaisopetusmäärä kohtaa CNHCn tiukat vaatimukset. Perus- ja Diplomikurssien osuuksien ja loppukokeen kokonaistuntimäärä on n. 485 tuntia, sisältäen kontaktikoulutuksen lähipäivien aikana, kotitehtävät, itsenäisen opiskelun ja asiakastyöharjoittelun.  Lisätietoa siitä, kuinka tuntimäärät jakautuvat, voi pyytää ottamalla yhteyttä suoraan opistoomme.

Yhteistyökumppanimme Suomessa
ICH Clinical Hypnosis Training toimii Suomessa yhteistyössä Interaktivan, arvostetun Suomalaisen NLP koulutusyrityksen,  sekä Suomen Hypnoosiliiton kanssa. Koulutuksemme on Suomen Hypnoosliitto Ry:n hyväksymä koulutuspolku. Koulutukseemme voi siten ilmoittautua myös näiden tahojen kautta. 

Huomioitavat seikat

Hypnoterapeutti ei korvaa lääkärin, psykiatrin tai muiden hoitotyötä tekevien roolia yksilön terveydenhuollossa. Hypnoterapia ei  ole vaihtoehtoinen, vaan nimenomaan täydentävä hoitomuoto. 

Perus- ja diplomikoulutuksemme ei korvaa yksilöllistä tarvetta terapiaan, eikä koulutukseen tule hakeutua mikäli on psykiatrisen hoidon alainen tai epäilee kokevansa diagnosoimatonta mielenterveydellistä ongelmaa, joka vaatii asianomaista hoitoa.

ILMOITTAUDU LÄHETTÄMÄLLÄ VIESTI TAI KYSY LISÄTIETOJA

Kiitos Viestistäsi!

KOULUTUSKALENTERI
Ilmoittautumiset 2022 alkavaan peruskoulutuksemme ovat alkaneet
Peruskussit
1. KEVÄT 2022 HELSINKI 
 keskusta - huomaa uusi ajankohta 

Pe-Su    11.2 - 13.2.2022

Pe-Su    11.3 - 13.3.2022

jatko 2.4.22 alkavaan diplomikoulutukseen

Koulutuksen hinta 

Early Bird 695€  päättyy 30.10.21 sitten

Late Bird 735€ päättyy 30.12.21, sitten

Final 790€

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 270€, 

(Jäljelle jäävä osuus maksetaan ennen koulutuksen ensimmäistä viikonloppua.)

Yllä mainittu koulutuksen hinta tarjotaan suoraan kauttamme ilmoittautuneille., Koulutukseen voi ilmoittautua myös  Interaktivan kautta Suomessa, jolloin hinnat eroavat ICH:n kautta maksetuista hinnosta, ja niihin lisätään ovat  24% ALV .

Koulutusmaksut ICH:lla Britanniaan ovat alvittomia 

Professional (Diplomi) Kurssit
1. KESÄ 2021 HELSINKI (keskusta)
Täysi

16 Päivää

3.7.21 - 16.1.22

8 viikonloppua seuraavasti:


VK1    3 - 4 Heinäkuuta 21
VK2:  31 Heinä - 1 Elokuuta 21
VK3:  28-29 Elokuuta  21
VK4:  18-19 Syyskuuta 21
VK5:  9 - 10 Lokakuuta 21

VK6:  6 - 7  Marraskuuta 21

VK7:  11-12 Joulukuuta 21 (etä)

VK8:  15-16 Tammikuuta 22


Koe: n. 4 viikkoa koulutuksen 18-19 Helmikuuta  2022 (varmistamme päivän osallistujien kanssa koulutuksen alettua)

Koulutuksen hinta:
Final          €3350 

€350 maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, loput erissä.


Loppukokeen hinta 185€ (maksetaan 16.1.22 kokeeseen ilmoittautumisen yhteydessä)​

Koulutuksen lisäksi diplomikurssin aikana opiskelija osallistuu 2 maksulliseen 40€ lisätyönohjaukseen koulutusviikonloppujen ulkopuolella. Muu työnohjaus tapahtuu koulutuksen yhteydessä

 Diplomikoulutukseen osallistujilta vaaditaan peruskoulutuksemme suoritus)

2. SYKSY 2021 HELSINKI (keskusta) Täysi
 

16 Päivää

4.9.21 - 6.3.22

8 viikonloppua seuraavasti:


VK1    4 - 5 Syyskuuta 21
VK2:   2 - 3 Lokakuuta 21
VK3:  30-31 Lokakuuta 21
VK4:  20-21 Marraskuuta 21
VK5:  11-12 Joulukuuta 21 (etä)

VK6:   8 - 9 Tammikuuta 22

VK7:   5 - 6 Helmikuuta 22

VK8:   5 - 6 Maaliskuuta 22


Koe: n. 4 viikkoa koulutuksen viimeisen viikonlopun jälkeen Huhtikuussa 2022 (varmistamme päivän osallistujien kanssa koulutuksen alettua)

Koulutuksen hinta:
Final          €3350 

€350 maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, loput erissä.


Loppukokeen hinta 185€ (maksetaan 6.3.22 kokeeseen ilmoittautumisen yhteydessä)​

Koulutuksen lisäksi diplomikurssin aikana opiskelija osallistuu 2 maksulliseen 40€ lisätyönohjaukseen koulutusviikonloppujen ulkopuolella. Muu työnohjaus tapahtuu koulutuksen yhteydessä

 Diplomikoulutukseen osallistujilta vaaditaan peruskoulutuksemme suoritus)

3. KEVÄT 2022 HELSINKI
 (keskusta)
 

16 Päivää

2.4.22 - 23.10.22

8 viikonloppua seuraavasti:


VK1    2 - 3 Huhtikuuta 22
VK2:  30 Huhti - 1 Toukokuuta 22
VK3:  4 - 5 Kesäkuuta  22
VK4:  25-26 Kesäkuuta 22
VK5:  30-31 Heinäkuuta 22 

VK6:  27-28  Elokuuta 22

VK7:  24-25 Syyskuuta 22

VK8:  22-23 Lokakuuta 22


Koe: n. 4 viikkoa koulutuksen 19-20 Marraskuuta 2022 (varmistamme päivän osallistujien kanssa koulutuksen alettua)

Koulutuksen hinta:


Early Bird €2575 (14.2.22 saakka)
Late Bird    €2750 (ilmoittautumiset 15.2.22-14.3.22 välisenä aikana)
Final          €3350 (15.3.22 jälkeen) ​

€350 maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, loput neljässä erässä.


Loppukokeen hinta 185€ (maksetaan 23.10.22 kokeeseen ilmoittautumisen yhteydessä)​

Koulutuksen lisäksi diplomikurssin aikana opiskelija osallistuu 2 maksulliseen 40€ lisätyönohjaukseen koulutusviikonloppujen ulkopuolella. Muu työnohjaus tapahtuu koulutuksen yhteydessä

 Diplomikoulutukseen osallistujilta vaaditaan peruskoulutuksemme suoritus)