Follow Us On
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

Muutama Hyvä Syy tulla mukaan ICH'n koulutukseen...

 

"Olin Teijan oppilaana 2018-2019. Hänen asiantuntemuksensa ja kokemuksensa on kerrassaan vaikuttavaa. Hänellä on erityinen kyky antaa opiskelijalle tilaa oppia ja oivaltaa. Hän haastaa pohtimaan laaja-alaisesti ja hakemaan vaihtoehtoja. Tukee ja innostaa. Itseasiassa Teijan tapa opettaa oli alun perin syy, joka sai minut kiinnostumaan lisää kliiniseksi hypnoterapeutiksi". 

 

"Oma teoreettinen pohja ja ymmärrys on lisääntynyt. Arvokasta on myös se, että olen saanut valtavan määrän erittäin toimiviksi osoittautuneita työkaluja valmennustyöhön. Jos Teija oppiin pääsette, käyttäkää tilaisuus heti". (JK)

Koulutuksen Maksukäytännöt ja peruutukset
Hypnoterapia Diplomikurssin (Perus ja ammatillinen) Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan ilmoittautumismaksu paikan varmistamiseksi. Tämän jälkeen peruskoulutuksen loppusumma maksetaan kokonaisuudessaan ennen koulutuksen ensimmäistä päivää. Diplomikoulutuksen loppusumma maksetaan neljässä erässä koulutuksen aikana, ennen seuraavia viikonloppuja: vk1, vk3, vk5 ja vk7.

Koemaksu maksetaan kokeeseen ilmoittautuessa.

Diplomikoulutuspaikan voi perua 42 päivää ennen koulutuksen alkua, jolloin maksamme ilmoittautumismaksun takaisin vähentämällä kustannukset (35 euroa). Mikäli koulutus peruutuu sen jo alettua, emme palauta jo maksettuja koulutusmaksuja. 

Jatkokoulutukseen ilmoittautuminen on sitova, emmekä palauta ilmoittautumismaksuja. 

 

Courses in Finland

In Finnish/Suomeksi

ICH kliinisen hypnoosin diplomitutkinnon voi nyt suorittaa myös Suomessa, tällä hetkellä pääsääntöisesti Helsingissä. Tarjoamme myös syventävää täydennyskoulutusta jo hypnoterapeutin koulutuksen omaaville eri puolella Eurooppaa.

Koska kliininen hypnoterapia on erittäin käytännöllistä, peruskurssille osallistumiseen ei tarvita aikaisempaa kokemusta tai akateemista koulutusta. ICH:n ethos on "inclusion and involvement", eli vapaasti käännettynä "mukaan ottaminen ja osallistuminen". Eli mielenkiinto ja innostus aiheeseen riittävät. Oppilaamme tulevat mukaan monista eri lähtökohdista, ammateista ja koulutuspohjista riippumatta. Olemme vahvasti sitä mieltä, että oppilaidemme eri elämänkokemusten ja korkealaatuisen koulutuksemme kohtaaminen mahdollistaa sen ainutlaatuisen ilmapiirin, joka on luonut jo yli 25 vuoden ajan menestyksekkään ja vahvan perustan hypnoterapia-koulutuksellemme.

Peruskoulutus
​Peruskoulutus kestää 6 päivää normaalisti kahden pidennetyn viikonlopun yli. Tämä kurssi toimitetaan ainoastaan suomenkielellä (Koulutusmateriaalimme tarjotaan suomeksi ja myös englanniksi). Peruskurssille voi osallistua taustasta riippumatta, sillä kurssilla opitut taidot ovat mielestämme tarpeellisia jo jokaisen osallistuja oman hyvinvoinnin ja itsehallinnan kannalta. Peruskoulutus antaa osallistujille myös tilaisuuden kokeilla, onko hypnoterapia mielekästä, ennen kuin sitoutuu jatkoon. 

Sisältö

Ensimmäisen jakson eli peruskurssin aikana opitaan mm. seuraavia taitoja:

 

- Hypnoosin määritelmät ja teoriat, hypnoosin historia, eettisyys

- Perusneurofysiologia, mielen toiminta

- Hypnoosi ilmiönä, hypnoositilan tunnistaminen, hypnoosin soveltuvuus eri asiakkaille jne.

- Erilaisia induktioita hypnoosiin viemiseen (mm. nopeita induktioita, rentouttavat, autoritääriset ja levitaatiot jne.)

- Hypnoottisia tekniikoita mm. transsin syventämiseen, transsitilan testaukseen ja suggestioiden luomiseen

- Hypnoottiset toimintamallit itseluottamuksen kasvattamiseen, tapojen muuttamiseen, oppimiseen, tupakoinnin lopettamiseen,

stressin vähentämiseen ja painonhallintaan sekä itsehypnoosin opettelu

Yksityiskohtainen sisältö löytyy vasemmalta puolelta sivua PDF tiedostona.

Peruskurssilla opetetut hypnoosin ja hypnoterapian tekniset taidot luovat pohjan diplomikurssille, jossa niitä ei enää opeteta, mutta jotka ovat osana diplomikurssin jälkeisessä loppukokeessa.


Kouluttajana
Teija Barr MSc, Kliinisen hypnoterapian maisteri, NLP Trainer, Kliininen hypnoterapeutti, CBT Coach

Diplomikoulutus​
Professionaaliselle diplomikurssille voi hakeutua ainoastaan peruskoulutuksen suoritettua. Jatkopaikka tarjotaan henkilöille jotka ovat omaksuneet vaatimustemme mukaisen tietotaidon ja eettisen toimintaperusteen peruskoulutuksemme  aikana. Normaalisti noin 90% peruskurssille osallistujista jatkaa diplomikoulutukseen.

 

Lähikoulutuspäivien lukumäärä on 16 päivää, eli  kahdeksan kuukauden aikana, eli kaksi päivää kuukaudessa. Kurssi toimitetaan pääsääntöisesti suomeksi, tosin kahden kurssiviikonlopun aikana vierailevat luennoijamme Lontoosta kouluttavat englanniksi. Tällöin suomenkielinen kouluttajamme on myös paikalla. Opintomateriaali on suomenkielinen ja kattaa normaalin Lontoossa toimitetun kurssin sisällön.

 

Koulutuksemme kattaa hypnoositekniikat erilaisien ongelmien parissa työskentelyyn, kuten huolien ratkaisuun, tavoitteiden asettamiseen ja asiakkaan motivointiin, pelkoihin ja fobioihin, kivun hallintaan, psykosomaattisiin oireisiin, ärtyneen suolen oireyhtymään, unettomuuteen, masennukseen, ahdistuneisuuteen, riippuvuuksiin, syövän hoidon yhteydessä käytettävänä, post-traumaattiseen stressiin jne. Ohjelmaamme kuuluu tieteellisesti tutkittujen terapeuttisten modaalien, kuten Gestalt:in ja CBT:n käyttö hypnoosissa ja sen ohella, NLP tietoutta ja psykologisten teorioiden merkitys, suorat ja epäsuorat tekniikat yms.


Kouluttajina diplomikursseillamme toimivat:
Teija Barr MSc, Kliinisen hypnoterapian maisteri, NLP Trainer, terapeutti 
Nicola Martin MSc, Kognitiivisen käyttäytymisterapian maisteri, terapeutti
Bernadette Jaye MSc, Psykodynaamisen psykoterapian maisteri, terapeutti

Johanna Konttila M.Ed, Kasvatustieteiden maisteri, Mentaalivalmentaja, Kliininen hypnoterapeutti
Marjukka Kallio, Sosiaalipsykologi, YTM, NLP Master Trainer (Koulutuksen NLP osuus)

Kliinisen Hypnoosin Diplomitutkinto
Loppukoe suoritetaan noin kuukausi diplomikoulutuksen päättymisestä. Molempien osien materiaali ja käytännön harjoittelu kuuluu diplomikurssin loppukokeeseen. Loppukokeen onnistuneesti suoritettuaan saa käyttää nimikettä Kliininen hypnoterapeutti. 

Loppukoe sisältää:
- 3 tunnin kirjallisen essay-tyyppisen ja monivalintakokeen
- käytännön näyttökokeen
- kirjallisen määritelmäkokeen  

 
Koulutuksen tuntimäärä
ICH:n koulutusohjelman kokonaisopetusmäärä kohtaa CNHCn tiukat vaatimukset. Molempien osien ja loppukokeen kokonaistuntimäärä on 485 tuntia, sisältäen kontaktikoulutuksen lähipäivien aikana, kotitehtävät, itsenäisen opiskelun ja asiakastyöharjoittelun.  Lisätietoa siitä, kuinka tuntimäärät jakautuvat, voi pyytää ottamalla yhteyttä suoraan opistoomme.

Yhteistyökumppanimme Suomessa
ICH Clinical Hypnosis Training toimii Suomessa yhteistyössä Interaktivan, arvostetun Suomalaisen NLP koulutusyrityksen,  sekä Suomen Hypnoosiliiton kanssa. Koulutuksemme on liiton hyväksymä erillinen koulutuspolku. Koulutukseemme voi siten ilmoittautua myös näiden tahojen kautta. 

Huomioitavat seikat

Hypnoterapeutin rooli ei ole sivuuttaa lääkärin, psykiatrin tai muiden hoitotyötä tekevien roolia yksilön terveydenhuollossa. Hypnoterapia ei  ole vaihtoehtoinen, vaan nimenomaan täydentävä hoitomuoto. Perus- ja diplomikoulutuksemme ei korvaa yksilöllistä tarvetta terapiaan, eikä koulutukseen tule osallistua mikäli on psykiatrisen hoidon alainen tai on huolta diagnosoimattomasta mielenterveydellisestä ongelmasta, joka vaatii asianomaista hoitoa.

in English

The ICH Diploma in Clinical Hypnotherapy and some of our masterclasses (continuous professional training courses are now being taught in Finland. The Foundation and Professional courses take place primarily in  Helsinki and occasionally in Joensuu and Turku. The ICH Foundation and Professional course syllabus is delivered by our UK and Finnish based faculty members in Finnish and English languages. 

Clinical Hypnotherapy is a practical subject and previous academic qualifications are not vital to those wishing to enrol on the Foundation Course. The Foundation course is delivered in Finnish language only.

The course lasts 6 days and is typically spread over two long weekends, although some of our intensive courses run over 5 working days.

More about the course content can be found here:

Foundation

Professional

KOULUTUSKALENTERI
Ilmoittautuminen 2021 alkavaan peruskoulutuksemme on nyt avoinna
1. KEVÄT 2021 HELSINKI 
Ilmoittautumiset ovat jo alkaneet

Otamme  koulutukseen max 25 osallistujaa

6 päivää

Pe-Su    05 - 07.03.2021

Pe-Su    26 - 28.03.2021

Koulutuksen hinta 

790€ 

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 290€.

 

Yllä mainittu koulutuksen hinta tarjotaan suoraan kauttamme ilmoittautuneille., Koulutukseen voi ilmoittautua myös  Interaktivan kautta Suomessa, jolloin hinnat eroavat ICH:n kautta maksetuista hinnosta, ja niihin lisätään ovat  24% ALV .

Koulutusmaksut ICH:lla Britanniaan ovat alvittomia 

1. SYKSY 2020 HELSINKI (keskusta) TÄYSI

  17.10.20 - 16.5.21

Diplomikoulutuksemme alkaa poikkeuksellisesti etänä mahdollistaen jatkon syksyn aikana peruskoulutukseen osallistuneille. Koulutuksen aloittaminen etäviikonlopun kautta on kokemuksemme mukaan toiminut todella hyvin ylläpitäen koulutuksemme korkean tason ja laadun. Tarvitset internet yhteyden viikonlopun aikana.


Palaamme luokkahuoneopetukseen mahdollisimman pian marras/joulukuun 2020 aikana.

Etä- ja kontaktipäivät (16 päivää Lauantaisin ja Sunnuntaisin)


Viikko 1:  17-18 Lokakuuta 20 (etä)
Viikko 2:   7-8 Marraskuuta 20
Viikko 3:  12-13 Joulukuuta 20
Viikko 4   16-17 Tammikuuta 21
Viikko 5:   6-7 Helmikuuta 21
Viikko 6:  13-14 Maaliskuuta 21
Viikko 7:  17-18 Huhtikuuta 21
Viikko 8:  15-16 Toukokuuta 21


Koe: n. 4 viikkoa koulutuksen päättymisestä kesä/heinäkuussa  2021

Koulutuksen hinta:


Etä- ja kontaktikoulutuksen
Final          €3350 (7.9.20 jälkeen) ​
Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 350€ paikan varmistamiseksi.


Loppukokeen hinta :170€ (maksetaan 16.5.21 kokeeseen ilmoittautumisen yhteydessä)​

 

Tähän koulutukseen ilmoittatumiset ainoastaan ICH:n kautta
 

Otamme kevään koulutukseen rajoitetun määrän osallistujia ilmoittautumisjärjestyksessä (huom. Diplomikoulutukseen osallistujilta vaaditaan peruskoulutuksemme suoritus)

_____________________________

Diplomikoulutuksen Maksukäytännöt

Ilmoittautumismaksu 350€ maksetaan heti paikan varmistamiseksi, loppusumma maksetaan neljässä erässä seuraavasti:

1. erä: 10.10.20

2. erä: 6.12.20

3. erä: 1.2.21

4. erä: 12.4.21

 

Loppukoe maksetaan 16.5.21 kokeeseen ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Koulutuksen lisäksi diplomikurssin aikana opiskelija osallistuu maksulliseen työnohjaukseen. Työnohjaustapaamisen kustannus on 30€

Koulutusmaksut ICH:lla Britanniassa ovat alvittomia. Suomessa Interaktivan kautta lisätään 24% alv.

2. KEVÄT 2021 HELSINKI (keskusta)

 10.04.21 - 24.10.21

välisenä ajakohtana.

Viikko 1:  10-11 Huhtikuuta 21 
Viikko 2:   8 - 9 Toukokuuta 21
Viikko 3:   5 - 6 Kesäkuuta 21
Viikko 4    3 - 4 Heinäkuuta21
Viikko 5:   31 Heinä - 1 Elokuuta 21
Viikko 6:  28-29 Elokuuta  21
Viikko 7:  25-26 Syyskuuta 21
Viikko 8:  23-24 Lokakuuta 21


Koe: n. 4 viikkoa koulutuksen päättymisestä 20-21 Marraskuuta 2021

Koulutuksen hinta:


Early Brid   €2550 (8.3.21 saakka)
Late Bird    €2750 (ilmoittautumiset 9.3-4.4.21 välisenä aikana)
Final          €3350 (5.4.21 jälkeen) ​
Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 350€ paikan varmistamiseksi.


Loppukokeen hinta :170€ (maksetaan 16.5.21 kokeeseen ilmoittautumisen yhteydessä)​

 

Koulutus maksetaan seuraavasti: 

€350 ilmoittautumisen yhteydessä, ja loput nejässä erässä edeltäen 1, 3, 5 ja 7 koulutusviikonloppua.


Tähän koulutukseen ilmoittatumiset ainoastaan ICH:n tai Suomen Hypnoosliiton kautta.

Otamme kevään koulutukseen rajoitetun määrän osallistujia ilmoittautumisjärjestyksessä (huom. Diplomikoulutukseen osallistujilta vaaditaan peruskoulutuksemme suoritus)

 ©ICH 2020     ICH Clinical Hypnosis Training | Tel:+44 (0)20 7642 0272 Email: info@ichypnosis.com                                Cancellation and Refund Policy